Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerüsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!
A fenti képek rákattintva nagyobb méretben, lapozható galériában nyílnak meg

dr. Palkó Zsolt

Kommunikációs és marketing szakember, ismeretterjesztési szakíró, a masfelfok.hu klímainformációs portált és hírügynökséget vezető The Explorer Society Alapítvány elnöke, a The Explorer és az ECOLIFE ismeretterjesztő és zöld életmód magazinok alapítója és kiadója. Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának klímavédelmi és zöld városfejlesztési főtanácsadója.

Munkája során több, mint 50 országból tudósított, az ausztrál sivatagoktól, az északi sarkkörig. A hazai amatőr vitorlás sportba jelentős fejlesztést hozó Balaton Regatta, valamint a Nemzeti, a Zöld, a Média és az Autós Regatták alapítója és első rendezője.

Eddigi munkássága során számos szakcikket és tanulmányt publikált, tudományos munkatársa volt az MTA Regionális Kutatások Központjának, oktatott a Pécsi Tudományegyetemen és elnöke volt a regionális Zöld-Híd Környezetvédelmi Egyesülésnek. Szakmai karrierje során éveket töltött az energiaszektorban, mint az RWE-Rurhgas Dél-dunántúli Gázszolgáltató Részvénytársaság PR vezetője.

A Central Washington University (USA) egykori ösztöndíjasa, a Club of Budapest főtitkára, az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület elnöke, az Érdi Polgári Természetőrség alapító vezetője. Az Első Magyar Ámbráscet Expedíció társszervezője.

A fenntartható fejlődés elkötelezett híve, számos környezetvédelmi project vezetője és támogatója.


Ugrás az összes nagykövethez