Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerüsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Angi könyvesblogja - munkatárs

Angi könyvesblogja

Pálinkás Angélának hívnak, 28 éves vagyok, Budapesten élek. Pár évvel ezelőtt kezdődött minden. 2020. Januárjában a kezembe vettem Mira Sabo: Előjog című történetét, amely nagy hatással volt rám és onnantól kezdve a megszállottja lettem az olvasásnak. Kaptam egy új hobbit, ami nélkül már el sem tudnám képzelni az életemet, ez a hobbi mára már a szenvedélyemmé vált. Igyekszem napi rendszerességgel olvasni, a legkedveltebb zsánereim a romantikus - erotikus történetek. De nem csak a romantika szerelmesei közé tartozom, hanem bármely műfajban szívesen olvasok. Nem utasítom el a más műfajban íródott regényeket sem, legyen szó akár verses kötetről, vagy önfejlesztő művekről.  Tavaly nyáron létrehoztam a saját könyves blogomat, mely az Angi könyves blogja néven fut. Szeretek értékeléseket írni és az aktuális regényhez képeket készíteni. Ezeket facebookon, instagramon, molyon és a blog oldalán szoktam publikálni. A legfőbb célom, hogy minél több emberhez eljusson az olvasás iránti szeretet, minél többen megismerjék a hazai íróinkat és a munkásságukat is egyaránt. Hiszem, hogy a hazai íróink is csodákat alkotnak.  

Blog: https://angikonyvesblogja.blogspot.com/  
Facebook: https://www.facebook.com/Angi-k%C3%B6nyves-blogja-110801491668088    
Moly: https://moly.hu/tagok/angi_konyves_blogja  
Instagram:  https://instagram.com/angelapalinkas

Írásai

Soie: Ikerháború - Moly.hu

Zoey karaktere lett a legkedvesebb a számomra. Az ő személyében egy rendkívül erős, okos és vagány női karaktert ismerhetünk meg.
Elolvasom

Soie: Ikerháború című könyvéről írt Instagram poszt

A szereplőkkel könnyen lehet azonosulni. Több kedvencem is lett közülük.
Elolvasom

Soie: Ikerháború című könyvéről írt Facebook poszt

Az Ikerháború című könyv megmutatja, milyen is a feltétel nélküli szeretet.
Elolvasom

Soie: Ikerháború

Az írónő stílusa különleges. Gördülékeny cselekmény, érzelmekkel teli jelenetek, fodulatos írás.
Elolvasom

K.Kormos Noémi: Roxy kutya naplója - második nekifutás könyvéről írt ajánlója

Egy magával ragadó, lendületes regény, melynek a humor az elsődleges összetevője. Egy történet, mely bebizonyítja, hogy miért az ember legjobb barátja a kutya.
Elolvasom

K.Kormos Noémi: Roxy kutya naplója - második nekifutás könyvéről írt Instagram poszt

Az első történetem az írónőtől és bátran állíthatom, hogy nem az utolsó. Az írónő stílusa különleges és egyedi.
Elolvasom

K.Kormos Noémi: Roxy kutya naplója - második nekifutás könyvéről írt Facebook poszt

Nagyon közel állnak hozzám a kutyusok, nagyon szeretem őket. Eddig még nem volt szerencsém állatokkal kapcsolatos könyveket olvasni, de nagyon jól tettem, hogy belevágtam.
Elolvasom

K.Kormos Noémi: Roxy kutya naplója - második nekifutás

Egy napló regény, mely minden egyes percében mosolyt csal az olvasó arcára. Nem is volt számomra kérdés, hogy ezt a könyvet nekem el kell olvasnom, ugyanis nekünk is volt egy Roxy nevezetű kutyánk.
Elolvasom

Sky S.T.: A férjem egy jó pasi! - Moly.hu

Sky S.T. írónő a már megszokott szórakoztató történetei után egy teljesen más művet alkotott. Az írónő humora verhetetlen, ebben a műben is hozta a formáját de mégis egy másabb hangvételű történettel állt elő.
Elolvasom

Sky S.T.: A férjem egy jó pasi! - Instagram

Ez a történet olyan volt, mint egy krimi vagy mint egy komoly ,, haditerv" melynek mint olvasója úgy éreztem hogy a részese vagyok.
Elolvasom

Sky S.T.: A férjem egy jó pasi! - Facebook

Megható jeleneteket tartalmazó romantikus regény igazi vérbeli karakterekkel. Nora és Andrews továbbra is a szívem egy-egy lakója maradt.
Elolvasom

Sky S.T.: A férjem egy jó pasi! - blogbejegyzés

Ez a romantikus regény egy igazi élmény. Az elejétől a végéig fenomenális. Sky S.T. írónő képes már az első oldalon egy tornádó erejével magával ragadni.
Elolvasom

J.A.A. Donath: A Triannita krónikák - Az első szövetség - Moly.hu

Az egész történeten érződik az a rengeteg kutatómunka ami által úgy érzi az olvasó mintha közvetlenül a helyszínen lenne és ő is szereplővé válik a cselekmény folyamán.
Elolvasom

J.A.A. Donath: A Triannita krónikák - Az első szövetség - Facebook

Az első történetem az írótól amit olvastam tőle de bátran állíthatom, hogy nem az utolsó. J. A. A. Donath egy nagyon izgalmas jelenetekkel teli történetet alkotott, amit alig lehetett letenni.
Elolvasom

J.A.A. Donath: A Triannita krónikák - Az első szövetség - Instagram

Nem gondoltam volna, hogy ennyire a hatása alá kerülök, de bizony így történt. Minden megvan ebben a regényben amire az olvasó vágyhat.
Elolvasom

J.A.A. Donath: A Triannita krónikák - Az első szövetség - Blogbejegyzés

Bámulatos ahogy az író szőtte a szálakat. Kifejezetten tetszett, hogy minden mozzanata azt a benyomást kelti, mely közt ott szerepel a hűség, a bátorság, kötelesség tudat és a végeláthatatlan bajtársiasság.
Elolvasom

Sky S.T.: Az Asperg család - Emily című könyvéről írt Facebook bejegyzése

Teljes mértékben tudtam azonosulni a történettel és egyaránt a szereplőkkel is. Életszerű az ábrázolás, minden élethelyzet szinte megtalálható benne legyen az a szerelem vagy éppen az elvesztés érzése.
Elolvasom

Sky S.T.: Az Asperg család - Emily című könyvéről írt könyvajánló Instagram posztja

Sky S.T. írónő a már megszokott szórakoztató történetei után egy teljesen más művet alkotott. Az írónő humora verhetetlen, ebben a műben is hozta a formáját de mégis egy másabb hangvételű történettel állt elő.
Elolvasom

Sky S.T.: Az Asperg család - Emily című könyvéről írt blogbejegyzése

Egy nagy és gazdag család története, mely elgondolkodtató és ugyanakkor magával ragadó.Egy megkapó mű, mely nagyon intenzív és rendkívül izgalmas.
Elolvasom

Sky S.T.: Az Asperg család - Emily című könyvéről írt beharangozó Instagram posztja

Képzeljétek egy csodás hírrel érkeztem. Volt szerencsém megjelenés előtt elolvasni @skys_t_ írónő legújabb történetét, mely Az Asperg család - Emily címen íródott.
Elolvasom

Sky S. T.: Lotte ​elveszti a szüzességét című könyvéről írt kritikája

Az első oldaltól magával ragadott. A karakterek mindannyian egytől- egyig szinesitik és teszik feledhetetlenné a történetet, kiválóan lehet velük azonosulni.
Elolvasom

Sky S. T. regényeiről poszt

Tudjátok mit szeretek még a legjobban @skys_t_ írónő történtein kívűl? A könyveinek bortítóit. Mindegyik hűen tükrözi a történetet.
Elolvasom

Sky S. T.: Lotte ​elveszti a szüzességét című könyvéről írt posztja

A cselekmény során izgalmas kalandok és már- már lehetetlennek tűnő szituációba keveredünk. Ismét teritékre kerül a repülés a csodálatos és maradandó élményeivel , de ugyanakkor a veszélyei is.
Elolvasom

Sky S. T.: Lotte ​elveszti a szüzességét című könyvéről írt blogbejegyzése

Sky S. T. irónő ismét egy fenomenális, függőséget okozó, káprázatos regényt alkotott. Ebben a történetben betekintést nyerünk egy tinilány életébe , akinek legfőbb vágya és célja a szüzességének elvesztése.
Elolvasom

Sky S. T.: A ​szomszédom egy jó pasi! című könyvéről írt posztja

Egy történet, mely rendkívül szórakoztató és izgalmas jelentekben gazdag részeket tartalmaz. Igazán kiemelkedő olvasmány, mely az olvasót beszippantja és az utolsó leütött betűig magával ragadja.
Elolvasom

Sky S. T.: A ​szomszédom egy jó pasi! című könyvéről írt kritikája

Sky S. T. írónő neve számomra mostmár ténylegesen garancia, mert annyira élvezetes, fordulatos regényeket ír, hogy minden egyes pillanatát öröm és boldogság olvasni.
Elolvasom

Sky S. T.: Vigyázat! ​Jövök! című könyvéről írt kritikája

Rég nevettem ennyit, ennyire önfeledten egy regény folyamán. Az írónő stílusa egyedi és magával ragadó, engem ezzel a történettel megvett magának.
Elolvasom

Sky S. T.: Vigyázat! Jövök! című könyvéről írt posztja

Egy történet ahol kő kövön nem marad, ahol a humor végig kíséri az egész cselekményt és könnyes tekintettel olvasod végig az utolsó sorokig. Az első történet, amit olvastam Sky S. T. írónő tollából és bátran kijelenthetem, hogy nem az utolsó.
Elolvasom

Ugrás az összes munkatárshoz