Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Általános Szerződési Feltételek

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. (a továbbiakban: Üzemeltető) a jelen általános szerződési feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) határozza meg az Üzemeltető tulajdonában lévő https://mkmt.hu/ weboldal (a továbbiakban: Weboldal) használata során elérhető online fizetés szolgáltató igénybevétele útján történő, továbbá a közvetlen banki átutalás adományozás feltételeit.

Az Üzemeltető adatai

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.
Székhelye: 8630 Balatonboglár, Szabadság utca 75 
Fióktelep / levelezési cím: 2049 Diósd, Hársfa utca 5/2. 
Képviseli: Dvariecki Bálint 
E-mail címe: info@alkosoft.hu

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. Az adományozás során a felhasználó, ha a Weboldal szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Üzemeltető és a Weboldal felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Weboldal szolgáltatásait. Nem küldhet adományozást.

Az adományozás lépései

1. Adományozni lehet regisztráció nélkül
2. Adomány vagy adományok mértékének kiválasztása, személyes adatok megadása, majd az adományozok gombra kattintás

Lehetséges fizetési módok

1. Banki átutalás (előre utalás)
2. Barion online fizetés
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A szerződés létrejötte

1. Ha a felhasználó adományt küld a Weboldal oldalain, és a szolgáltató az adományozást e-mailben visszaigazolja szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Weboldal elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Weboldalra történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

Árak

A Weblapon közzétett árak bruttó árak, amelyek tartalmazzák az adomány összegét.

 

2023.06.05. 
ALKO-SOFT Nonprofit Bt.