Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Könyvek Birodalma - munkatárs

Könyvek Birodalma

Könyvek Birodalma Dóri vagyok. A Könyvek Birodalma nevű felhasználó a https://moly.hu/tagok/konyvek_birodalma és a Facebook oldalon. A moly.hu oldalon igyekszem mindig jól feltüntetni, mikor mit olvasok. A Facebook oldal igazából egy csoport miatt lett létre hozva ami nyilvános oda a blog bejegyzéseket (ez szintén Könyvek Birodalma néven található meg) vagy a moly-os értékeléseket osztom meg. A csoport neve "Mit olvassak?". 

FB: https://facebook.com/groups/547877614135241/?ref=share 
Insta: https://instagram.com/konyvek.birodalma?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg== 
Blog: https://enkonyvek.blogspot.com/?m=1 
Moly.hu: https://moly.hu/tagok/konyvek_birodalma 

Írásai

Bódai - Soós Judit: Mihaszna kütyük bolygója - Blog

Összességében "Mihaszna Kütyük Bolygója" egy ötletes és szórakoztató könyv, amely a humor és a kalandok mellett fontos környezettudatossági üzenetet is közvetít. Remi és társai kalandjai révén az olvasók újraértékelhetik a mindennapi eszközeiket, és talán jobban odafigyelnek majd arra, hogy miként bánnak a feleslegessé vált kütyükkel.
Elolvasom

Bódai - Soós Judit: Mihaszna kütyük bolygója - Moly

A mese humora és izgalmai révén nem csak a fiatalabb olvasókat célozza meg, hanem felnőttek számára is élvezetes olvasmány lehet. Az író stílusa könnyed és szórakoztató, ugyanakkor mélyebb üzenetet közvetít az újrahasznosítás fontosságáról és arról, hogy minden tárgy - és mindenki - hasznos lehet valahol és valamikor.
Elolvasom

Bódai - Soós Judit: Mihaszna kütyük bolygója - Instagram

Ez a karakterfejlődés és a társak gyűjtése egy izgalmas kalandot ígér, miközben a történet mélyebb üzenetet is hordoz az értelmetlen létezés értelméről. A könyv világa egyedi és lebilincselő, egy olyan bolygóra kalauzolva el az olvasókat, amelyet elromlott és elhagyott kütyük építenek fel.
Elolvasom

Bódai - Soós Judit: Mihaszna kütyük bolygója - Facebook

Bódai - Soós Judit "Mihaszna Kütyük Bolygója" című könyve egy humoros és elgondolkodtató mese, amely kreatív módon közelíti meg az elektronikus hulladék és az újrahasznosítás kérdését. A történet középpontjában Remi, egy kis orr- és fülszőr nyíró gép áll, aki nem hajlandó beletörődni "mihasznaságába" és céltalan létformájába.
Elolvasom

Ryah Black: Az Alfa lánya - Blog

A párbeszédek élettel teliek, és jól tükrözik a karakterek személyiségét és érzelmeit. A történetek ritmusa jól kiegyensúlyozott, a cselekmény gördülékeny, és mindkét történet izgalmas fordulatokkal teli.
Elolvasom

Ryah Black: Az Alfa lánya - Instagram

Ryah Black írói stílusa könnyen olvasható és magával ragadó. A karakterek és a környezet részletes leírásai segítenek az olvasóknak elmerülni a könyv világában.
Elolvasom

Ryah Black: Az Alfa lánya - Facebook

"Az Alfa lánya" két varázslatos és érzelemdús történetet kínál, amelyek mindkettőben a mágia és a szerelem központi szerepet játszik. Marisol és Paige kalandjai tele vannak izgalommal, érzelmi mélységekkel és önfelfedezéssel.
Elolvasom

Juhász Judit: A nap, amikor a feleségem megölte a bátyámat - Instagram

A karakterek komplexitása és fejlődése kiemelkedő. Anna és Ádám kapcsolata, valamint az emlékek visszaszerzésének folyamata mélyen emberi és hiteles.
Elolvasom

Juhász Judit: A nap, amikor a feleségem megölte a bátyámat - Blog

Juhász Judit írói stílusa magával ragadó és érzelmileg gazdag. A karakterek belső világának bemutatása és a párbeszédek természetessége segíti az olvasót, abban, hogy mélyen beleélje magát a történetbe.
Elolvasom

Juhász Judit: A nap, amikor a feleségem megölte a bátyámat - Facebook

" A nap, amikor a feleségem megölte a bátyámat " egy lenyűgöző és mélyen emberi történet a családi kapcsolatok bonyolultságáról és az emberi érzelmek összetettségéről. A regény képes megragadni az olvasót és elgondolkodtatni az élet nagy kérdéseiről.
Elolvasom

Sky S. T.: Vigyázat! Nyaralok! - Instagram

A mulatságos helyzetek és a karakterek közötti élénk párbeszédek biztosítják, hogy a könyv olvasása során egy percre se unatkozzon az olvasó. Bár a könyv elsősorban szórakoztatni kíván, a mögöttes üzenet a család fontosságáról és a kapcsolatok különlegességéről is szól.
Elolvasom

Sky S.T.: Vigyázat! Nyaralok! - Facebook

A könyv tele van könnyed, humoros jelenetekkel, amelyek gondoskodnak arról, hogy az olvasó végig jól szórakozzon. Sky S.T. stílusa könnyed és szórakoztató, a humor pedig természetesen és gördülékenyen szövi át a történetet.
Elolvasom

Sky S.T.: Vigyázat! Nyaralok! - Blog

" Vigyázat! Nyaralok! " egy könnyed és vidám olvasmány, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni és nevetni. Sky S.T. könyve humorral, szívvel és szeretettel teli történet, amely garantáltan mosolyt csal az olvasók arcára.
Elolvasom

Noah Noé Noir: Diana, a hatalom megszállottjai - Moly

Noah Noé Noir érzékenyen játszik az érzelmekkel és az olvasók empátiájával, amelyek hozzájárulnak a regény mélységéhez. A kérdés, Diana képes lesz-e megtartani szeretett állatát és kitartani a barátsága mellett a nehézségek közepette, izgalmas elemet ad a történetnek, amelyre kíváncsi lesz az olvasó.
Elolvasom

Noah Noé Noir: Diana, a hatalom megszállottjai - Instagram

A regény erőssége a karakterfejlődés és az izgalmas történetszálak keverése, amelyek magukba szippantják az olvasót. A cselekmény tele van váratlan fordulatokkal és izgalmas pillanatokkal, amelyek fenntartják az olvasók érdeklődését a kezdetektől a befejezésig.
Elolvasom

Noah Noé Noir: Diana, a hatalom megszállottjai - Facebook

Az író ügyesen hozza létre a karakterek sokszínűségét, különös hangsúlyt fektetve Diana személyiségének fejlődésére. Az ellentétekben gazdag családi háttér és az érzelmi hullámvasút egyaránt színesíti a cselekményt, miközben a tizenéves lány próbálja megérteni és megőrizni a saját helyét a világban.
Elolvasom

Noah Noé Noir: Diana, a hatalom megszállottjai - Blog

Noah Noé Noir '' Diana, a hatalom megszállottjai '' című regénye egy izgalmas és összetett történettel bontakozik ki, melynek középpontjában Diana, az egyedi és különleges körülmények között felnövő tizenhat éves lány áll. A regény a hatalom, barátság, és az élet viharai köré szőtt intrikákkal és kihívásokkal szolgál az olvasóknak.
Elolvasom

Ria Anne Donovan - Túlvilági ​barátság - Blog

A történet alapvetően arról szól, hogy az elköteleződés és az erős kötelék képes-e túlélésre és újjáépítésre a veszteség után.
Elolvasom

Jenei András - Az ​éjtükrös szelence - Moly

Az író ügyesen keveri a rejtélyes és misztikus elemeket a karakterek érzelmi mélységeivel, így egy összetett és izgalmas atmoszférát teremtve.
Elolvasom

Jenei András - Az ​éjtükrös szelence - Blog

A történet nem csupán a szellemi jelenségekre összpontosít, hanem a karakterek személyes utazására is figyelmet fordít, ami hozzáad egy mélyebb réteget a regényhez.
Elolvasom

Jenei András - Az ​éjtükrös szelence - Facebook

A szereplők reálisak és életszerűek, a kamaszkor nehézségeivel küszködve próbálnak megfejteni egy száznegyven éves tragédiát.
Elolvasom

Jenei András - Az ​éjtükrös szelence - Instagram

Az események hátterében húzódó sötét árnyék fokozza az olvasók kíváncsiságát, és a cselekmény kibontakozása során fokozatosan derül fény a titkokra.
Elolvasom

Ria Anne Donovan - Túlvilági ​barátság - Moly

A regény egy erős érzelmi alapra helyezkedik, hiszen az elbeszélőnek meg kell küzdenie azzal a nehézséggel, hogy barátnőjét veszítette, és próbálja megérteni azokat a túlvilági kapcsolatokat, amelyek mégis összekötik őket
Elolvasom

Ria Anne Donovan - Túlvilági ​barátság - Facebook

A karakterek mélyen érzékenyek és életszerűek, ami segít az olvasónak azonosulni velük és megérezni az érzéseiket.
Elolvasom

Ria Anne Donovan - Túlvilági ​barátság - Instagram

A regény gazdag leírásokkal ábrázolja a kórházi környezetet és a túlvilági dimenziót, amelybe a történet szépen belefűzi a misztikus elemeket.
Elolvasom

Sky S.T. - Vigyázat! ​Jövök! - Instagram

Ha szeretnél kikapcsolódni és jókedvre derülni, akkor ez a regény neked íródott.
Elolvasom

Sky S.T. - Vigyázat! ​Jövök! - Facebook

Sky S. T. humorral és fantáziával meséli el Ditte és Adam történetét, és garantálja, hogy minden oldalon meglepetésekkel és szórakozással találkozunk
Elolvasom

Noah Noé Noir - Kiyoshi ​és Chloé - Blog

A történetben jól kidolgozott a fő konfliktus, amely Chloé küldetéséből, a nagybátyja elleni harcból és az elveszett öccs megmentéséből ered.
Elolvasom

Noah Noé Noir - Kiyoshi ​és Chloé - Instagram

A cselekmény során felmerülő váratlan fordulatok, a karakterek fejlődése és a világépítés összességében szórakoztató olvasmánnyá teszik
Elolvasom

Sky S.T.: A ​szomszédom egy jó pasi! - Instagram

A regény folyamatosan tartja az olvasók figyelmét és izgalmas fordulatokkal teli.
Elolvasom

Sky S.T.: A ​szomszédom egy jó pasi! - Blog

Az írónő remekül írja le a karaktereket, ami segít az olvasóknak azonosulni velük és beleélni magukat az eseményekbe.
Elolvasom

Sky S.T.: A ​férjem egy jó pasi! - Instagram

A történetben figyelemre méltó az érzelmi hullámvasút, ahol a karaktereknek szembe kell nézniük a külső akadályokkal és belső dilemmákkal.
Elolvasom

Sky S.T.: A ​férjem egy jó pasi! - Facebook

A bevezetésre kerülő új karakter, Dimitrij, új színt visz a történetbe, és a karakterdinamikát tovább gazdagítja.
Elolvasom

Sky S.T.: A ​férjem egy jó pasi! - Moly

Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a romantikus történeteket humorral és izgalmas cselekménnyel fűszerezve.
Elolvasom

Juhász Judit - Rozmaringkulcs - Instagram

Bálint és felesége, Bell, két erős és komplex egyéniség, akik saját múltjukkal és félelmeikkel szembesülve igyekeznek megtalálni helyüket a világban.
Elolvasom

Juhász Judit - Rozmaringkulcs - Facebook

Juhász Judit lenyűgözően életszerű világot teremtett meg, amelyben a múlt és a jelen egyaránt értéket hordoz.
Elolvasom

Kerekes Ivett Kriszta: Azután - Facebook

Egy lenyűgöző és lebilincselő történet a túlélésről, a szabadságról és az emberiességről egy olyan világban, ahol az életnek újra kell találnia az egyensúlyt egy összeomlást követő rendszerben.
Elolvasom

Noah Noé Noir: Kiyoshi és Chloé - Moly

A könyv egyedi koncepciója, miszerint a lány képes macskává változni és egy másik világból származik, felkelti az olvasók kíváncsiságát.
Elolvasom

Noah Noé Noir - Kiyoshi ​és Chloé - Facebook

Az utazásuk a négy különleges földön tovább színesíti a történetet, és lehetőséget ad a szerzőnek, hogy bemutassa a különböző kultúrákat és környezeteket.
Elolvasom

Sky S.T. - Vigyázat! ​Jövök! - Blog

„Vigyázat! Jövök!” egy olyan könyv, amelyet azoknak ajánlok, akik szeretnek felhőtlenül szórakozni és önfeledten nevetni.
Elolvasom

Sky S.T.: A ​férjem egy jó pasi! - Blog

A szerző ügyesen fonja össze a romantikát és a humort, miközben bemutatja a karakterek fejlődését és azokat a kihívásokat, amelyekkel szembenéznek a kapcsolatukban.
Elolvasom

Juhász Judit: Hová lett Eszter? - Instagram

Juhász Judit remekül építi fel a feszültséget, és a karakterek mélyen kibontakoznak az olvasó előtt.
Elolvasom

Juhász Judit: Hová lett Eszter? - Facebook

A regény ügyesen játszik az olvasó érzéseivel, és a titkok fokozatos feltárása izgalmasan vezet végig a történeten.
Elolvasom

Juhász Judit: Hová lett Eszter? - Moly

Egy izgalmas és megrázó történetet mesél el az eltűnt emlékekről és egy elfeledett múltról.
Elolvasom

Juhász Judit: Hová ​lett Eszter? - Blog

Az történet gyorsan lebilincseli az olvasót, ahogy Elena és párja, Edmond, együtt próbálnak rájönni az igazságra
Elolvasom

Juhász Judit: Rozmaringkulcs - Blog

Juhász Judit Rozmaringkulcs című regénye egy felemelő időutazás a múltba, ahol a lóháton és szekéren járó emberek, fehérre meszelt házak és hagyományos értékek még uralkodóak.
Elolvasom

Juhász Judit: Rozmaringkulcs - Moly

„Rozmaringkulcs” egy olyan regény, amely magával ragadja az olvasót és egy kicsit magával repíti a múltba.
Elolvasom

Apor Kata: Kutyavilág - Facebook

Köszönöm ezt a könyvet a Magyar Könyv is Magyar Termék mozgalomnak, a Helma Kiadónak, Dvariecki Bálintnak.
Elolvasom

Apor Kata: Kutyavilág - Blog

Puszi, a keverék kutya, a történet főszereplője és elbeszélője, szórakoztató módon mutatja be az embereknek ismerős kutyás élethelyzeteket, gondolatokat, érzelmeket és furcsaságokat.
Elolvasom

Apor Kata: Kutyavilág - Moly

A kötet egy kutyus, Puszi szemszögéből meséli el az életét, a mindennapjait és a gazdijával való kapcsolatát egy vidám és humoros hangvételű napló formájában.
Elolvasom

Apor Kata: Kutyavilág - Instagram

Apor Kata „Kutyavilág” című könyve egy rendkívül szórakoztató és szívmelengető olvasmány, amelyet kutyabarátok és minden állatkedvelő szívesen forgathatnak.
Elolvasom

Kerekes Ivett Kriszta: Azután - Instagram

A karakterek mélyen kidolgozottak és hitelesek, így az olvasó könnyen azonosulhat velük és elmerülhet a cselekményükben.
Elolvasom

Kerekes Ivett Kriszta: Azután - Blog

A történet középpontjában a tizenhat éves Lia áll, aki az emberi természet erejét és elszántságát testesíti meg.
Elolvasom

Kerekes Ivett Kriszta: Azután - Moly

Kerekes Ivett Kriszta „Azután” című regénye egy lenyűgöző és lebilincselő történet a túlélésről, a szabadságról és az emberiességről egy olyan világban, ahol az életnek újra kell találnia az egyensúlyt egy összeomlást követő rendszerben.
Elolvasom

Sky S.T.: Vigyázat! ​Jövök! - Moly

Sky S. T. humorral és fantáziával meséli el Ditte és Adam történetét, és garantálja, hogy minden oldalon meglepetésekkel és szórakozással találkozunk
Elolvasom

Sky S. T.: A szomszédom egy jó pasi! - Moly

A regény folyamatosan tartja az olvasók figyelmét és izgalmas fordulatokkal teli. Az írónő remekül írja le a karaktereket, ami segít az olvasóknak azonosulni velük és beleélni magukat az eseményekbe.
Elolvasom

Ugrás az összes munkatárshoz