Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerüsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Szabin A. Szabolcs - munkatárs

Szabin A. Szabolcs

Szabin A. Szabolcs álnéven élem írói, költői és blogger mindennapjaimat. Ez a név sokmindent elmond rólam: a nyugati, latin Szabin és a keleti, ősmagyar Szabolcs találkozása, összefolyása az A kapun keresztül. Írásaimban is gyakran visszatérő téma az ősi keleti, és modern nyugati világ találkozása. Azt hiszem, én magam is ilyen vagyok. 

Nógrád megyei kisfaluban nevelkedtem, közel a természethez, melyet örökre szívembe zártam. Ennek ellenére a felnőttkor elérésekor úgy láttam, önmagamat csak a fővárosban tudom megvalósítani, így azóta ott élek, annak minden jó  és rossz tulajdonságával összezárva. 
A művészetben vonzó számomra az avantgárd, de minden mást is szívesen megismerek. Gyermekkoromban a Verne féle tudományos-fantasztikus regények hatására éreztem először, hogy írni szeretnék. Azonban az írás még sokat váratott magára, gyermekem megszületése indított el ezen a területen, mivel az apai örömök óriási energiákat szabadítottak fel bennem. 
Nagyon közel érzem magamhoz József Attila költészetét, Verne kalandozós világát, Fekete István természetközeli írásait, de sok kortárs magyar író munkája is magával ragad, írásaikat olvasva nagy kedvenceim is vannak.

Szeretnék még sokat olvasni, és írni, folyamatban lévő regényemet befejezni.

Blog: https://szabinaszabolcs.blogspot.com 
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094618850814&mibextid=ZbWKwL 
Instagram: https://www.instagram.com/szabinaszabolcs 
X (Twitter): https://twitter.com/SzabinASzabolcs 
Moly: https://moly.hu/tagok/szabinaszabolcs 
Google Play: https://play.google.com/store/books/author?id=Szabin+A.+Szabolcs 

Írásai

Kerekes Ivett: Azután

Amit megtanultam ebből a könyvből, az az, hogy az életben dönteni kell. Sokszor. Sokszor nem tudjuk, hogy apró döntéseink mennyire fontosak.
Elolvasom

Violet V. Vandor: Óvodás vagyok

Percek alatt egy mesés világban találjuk magunkat, színes és színezendő aranyos figurák között, akik megalapozzák az alak, forma és szín felismerés minden rejtelmét, a mesebeli jó hangulattal együtt.
Elolvasom

Magdus Melinda: Keserédes méz

Amikor végre kézhez kaptam a könyvet, és belelapoztam, azonnal az élet ösvényén találtam magam. Elindultam ezen az ösvényen, ahol bár csodás dolgok vártak rám, a nyomomba szegődött egy fekete ruhás alak.
Elolvasom

Radics Renáta: Emlékeim kertjében

Amikor a Helma Kiadó weboldalán megpillantottam az Emlékeim kertjében című könyv színpompás, virágokkal életre kelő borítóját, szívem azonnal felsóhajtott emlékeim legmélyéről: el szeretném olvasni.
Elolvasom

Donka Krisztina: Lélekhangok

Napok óta az járt a fejemben, melyik könyv lesz a következő. A következő, amit nem én találok meg, hanem a könyv talál meg engem. Megtalál, és én is megtalálom.
Elolvasom

Ugrás az összes munkatárshoz