Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Zsobrák Fanni - munkatárs

Zsobrák Fanni

Zsobrák Fanninak hívnak, 17 éves vagyok. Egy zalai kis faluban élek Zalaegerszegtől nem messze. 13 éves korom óta írok verseket és prózákat. Jelenleg esti gimnáziumban tanulok, illetve humán pályára készülök. Az olvasás szeretete nagyjából nyolcadikos koromban fogott meg igazán. Akkoriban négyesében vittem a könyveket a könyvtárból. Az irodalom mellett érdekel a színház és a tánc is. Lassan két éve hogy egy néptánc egyesületben táncolok. Sose gondoltam volna hogy ajánlók az fogok írni és először elég bátortalan is voltam benne. De nagyon tetszik hogy sok új könyvet megismerhetek és ezáltal kicsit kimozdulok az irodalmi komfortzónámból.
 

Facebook: https://www.facebook.com/fanni.zsobrak.5

Írásai

Bódai - Soós Judit: Hétszer nyolc - Facebook

A kis kötet a két legnehezebben megjegyezhető szorzótábla megtanulásában nyújt segítséget a kisdiákok számára: a hetes- illetve a nyolcas szorzások szerepelnek benne rímekbe és képekbe öltöztetve. Az apró rímes sorok mellé remek rajzok társulnak így biztosan megragadja majd a kisdiákok figyelmét.
Elolvasom

A. M. Summer: A remény vándora - Facebook

Az alkotó egyszerű mégis nagyon hatásos sorokkal varázsolja el az olvasót. Bárki találhat benne olyan verset amivel könnyen tud azonosulni vagy akár egy kedves emléket juttat eszébe.
Elolvasom

Pintérné Gépész Bettina & Pintér Illangó: A remény csillaga és a magány árnyéka - Facebook

Napjainkban játszódó történet arról, hogy az orosz-ukrán háború tovább terjed Magyarországra. Két különböző család menekül, elkeveredik tőlük egy-egy gyerek, akik összetalálkoznak egy erdei menedékhelyen, ahol átvészelik a hadi állapotokkal teli hónapokat, közben sok-sok kalandban van részük.
Elolvasom

Pigniczki Ágnes: Húsz perc pihenő - Facebook

Pigniczki Ágnes ebbe a kötetébe egy egész csokorra való novellát gyűjtött össze. Mindennapi történetekkel találkozhatunk, amelyek gondolatokra serkentenek minket, olvasókat.
Elolvasom

Földi Kinga: Szofi és Lulu - Facebook

Ez a mesekönyv remek választás lehet kislányok számára. A kis pók egy nagyon kedves karakter aki végig kíséri Szofit az óvodai kalandjain. Öt történet található benne és végig kísérhetjük olvasóként mi is az új óvodás beilleszkedését, az új baràtait és még sok mindent.
Elolvasom

Szunyog Zoltán: A három testvér - Facebook

A könyvben tizenkét novella található. Engem a legelső fogott meg a legjobban és annak a legvége. Mosolyt és könnyeket csalt az arcomra. Nagyon tetszik az író stílusa és nyelvezete mert olykor olyan érzésem volt mintha egy mesét olvasnék de a végére visszakerülök a valóságba. Szeretettel ajánlanám fiataloknak és felnőtteknek egyaránt.
Elolvasom

Szabin A. Szabolcs: Lelkem bűvös viharai - Facebook

A könyvben megannyi novella és vers található. Amikor elkezdtem olvasni, olyan volt mintha egy mesekönyvet lapozgatnék. Olykor nevetést vagy épp könnyeket csalt az arcomra. Személyes kedvencem A libapásztorlány és a puli című novella. A népmeséhez hasonlatos történet bizonyára megmosolyogtatja majd az olvasót. Ezt a könyvet bátran ajánlom az ifjú és felnőtt korosztálynak egyaránt.
Elolvasom

Hári Tamás: Lépcsőház - Facebook

A kötetben összesen tizenhat novella található. Egy-egy történet csak három oldalas mégis képes az olvasót úgy beszippantani, hogy alig tudja letenni a könyvet. Hisz jómagam is így jártam elkezdtem olvasni és az első történet azonnal megfogott, a drámaisága és az ahogy fel van vezetve. Sokszor könnyeket csalt az arcomra a történet. Főleg felnőtteknek ajánlanám a könyvet mert nagyon mély tartalma van ezeknek a novelláknak.
Elolvasom

Bódai-Soós Judit: Jövőnek őrzött gondolat - Facebook

A könyv négy ciklusra tagolódik a versek hangulata alapján, Sóhajok, Könnyek, Remények és Mosoly. Először mélyebb hangvételű versek majd könnyedebb de mégis nagyon tartalmas műveket olvashatunk.
Elolvasom

Ugrás az összes munkatárshoz