Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!
A fenti képek rákattintva nagyobb méretben, lapozható galériában nyílnak meg

Pető Fanni

Gyermekkorom óta rajongok a könyvekért, sőt, nem lenne merészség azt állítani, hogy egyfajta megszállottja vagyok az olvasásnak. Az évek során számos hobbit próbáltam ki, de mindegyikük lassan feledésbe merült, míg az olvasás mindvégig kitartott mellettem. Hiszem, hogy a könyvek világa nemcsak szórakoztató, de nevelő is, és fontos, hogy a gyerekek már fiatalon elsajátítsák az olvasás szeretetét. A gyermekkori élmények és benyomások ugyanis meghatározzák személyiségünket és szokásainkat, és formálják azt, hogy milyen felnőttekké válunk az idő múlásával.

Részt vehettem az MKMT - A magyar könyv is magyar termék mozgalomban, ahol számos sikert értünk el. Gyakran háttérmunkát végzek, így tisztán látom, honnan indult a mozgalom, és mennyi ötlet és terv vált valóra kitartó munkánkkal. Az MKMT nem csupán egy kezdeményezés, hanem egy elkötelezettség és szeretetnyilvánítás a magyar írások iránt. Büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek a kiváló csapatnak, és hozzájárulhatok a magyar könyvek népszerűsítéséhez.

A Nagyköveti kinevezés, mint a munkám elismerése, mély hálával tölt el. Ez a megtiszteltetés arra ösztönöz, hogy még erősebben küzdjek az MKMT céljaiért. Hiszem, hogy a könyvek által hordozott tudás, kultúra és szórakozás elengedhetetlen a társadalmi fejlődés és az egyéni gazdagodás szempontjából.

Hálás vagyok, hogy ebben a küldetésben részt vehetek, és várom, hogy együtt dolgozhassunk az olvasás és a magyar könyvek népszerűsítése érdekében.


Ugrás az összes nagykövethez