Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!
A fenti képek rákattintva nagyobb méretben, lapozható galériában nyílnak meg

Sövegjártó Áron

Sövegjártó Áron színművész vagyok. Idestova 20 éve koptatom a színházak deszkáit és eddig alkalmam volt hozzávetőlegesen 2000 alkalommal színpadra állni, több, mint 50 főszerepben az ország számos színházában, mégis a legtöbben az internetről, a YouTube csatornáimról, illetve főleg a TikTok csatornámról ismernek. A mai világ ilyen: gyors, dinamikus és folyamatosan változó. Úgy gondolom egy valami nem változik és nem is változhat: az érték.

Az én feladatom, a mi feladatunk, hogy megmutassam, hogy igenis ma is létezik minőségi szórakoztatás, kulturális érték, amit megérezve, meghallgatva, elolvasva az ember több lesz, mint mielőtt találkozott ezzel az értékkel. Egész életemben ezen dolgoztam, hogy minőségi kultúrát mutassak, felnyissam az emberek szemét, hogy van, létezik. Több tízezren, százezren követnek az interneten, sokmilliós megtekintésekkel. Én ezt az ismertséget erre használom: adni és példát mutatni.
Boldog vagyok és nagyon megtisztelő, hogy Dvariecki Bálint az MKMT egyik alapítója felkért a Nagyköveti címre, mert hiszem, hogy egyrészt így sok-sok embernek segíthetek, aki esetleg bizonytalan, hogy jó-e az, amit csinál, ír, másrészt emberek százezreihez juttathatom el "A magyar könyv is magyar termék" mozgalom létezését.
 


Ugrás az összes nagykövethez