Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerüsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Kovács Ágnes

Kovács Ágnes

Nagykövet

Kovács Ágnes vagyok, blogger. A magyar könyv is magyar termék nagykövete.

Sok bántás ért az életemben mert hallássérült vagyok. Azt gondoltam, talán megpróbálhatom a blogger munkát, hogy menne-e nekem. S itt vagyok, szeptemberben lesz 6 éves a blogom.

Öt éve indítottam el a könyves blogomat.

Akkor Magyar Szerzők Könyvei Blog néven indult, mára Hungarybooks lett.

Tavaly egyesült az Egy Hallássérült Lány Blogjával. Ez személyes blog a facebookon. Ez is én vagyok.

Régóta szerettem volna, hogy egyben legyen, de ez idáig nem mertem ezt meglépni. Szerintem jó döntés volt.

Édesanyámtól örököltem a könyvek iránti szenvedélyem. Gyerekkorom óta töretlen. Ráadásul, hogy hazai íróktól olvashatok, az plusz jó érzést ad.

Nem mellesleg segíthetek is, támogathatok is. Ez nagyon jó érzés számomra.

 

2017 óta támogatom a hazai írókat.

Szeretek ezzel foglalkozni, úgy gondolom, kell is beszélni róla, róluk, bemutatni az olvasóinknak, hogy igenis vannak tehetséges hazai írók.

Sőt!

Jobbak, mint a külföldi szerzők. 
 

Céljaim

Szeretném mindenkihez eljuttatni a hazai írókat, a világ minden tájára. Ezért vágtam bele insta-tiktok könyves videózásba, idézetek gyártásába instára, tiktokra.

Igyekeztem minél több olyan felületet, csoportot létrehozni ahova felteszem a könyveket, hogy minél többen lássák, olvassák.

Emellett kézműveskedem. Hobbim, a munkám is egyben. Sajnos számos más betegségem miatt nem tudok elmenni dolgozni, viszont jó a kézügyességem, így született ez a megoldás: kézműves munkákat vállalok. Kötök sapkát, horgolok kendőt, harangot, hópelyhet, takarót. Szeretem, mert kikapcsol, ahogy az olvasás is. Ezt pedig szüleimtől örököltem.

Ezzel a munkával egészítem ki a kevéske juttatást amit kapok. De még ebből is előszeretettel vásárolok könyveket, hogy ezzel is támogassam a magyar szerzőket. 
 

Miért is vállaltam, hogy A magyar könyv is magyar termék mozgalom nagykövete leszek?

Egy percet sem gondolkodtam ezen, szívesen segítek és örömmel támogatok egy ilyen szuper kezdeményezést. Örülök, hogy létrejött és benne lehetek. Köszönöm!

Szeretnék még többet segíteni az hazai íróknak. Többet adni, több lehetőséget nyújtani számukra, hogy minél szélesebb körben megismerhessék őket.

Bármennyire is kicsi ez az ország, rengeteg tehetséges író van, akik a siker kapuján állnak. Segítsünk nekik belépni rajta!

 

Ahol elérhető vagyok.:

Csoportjaim:

Tiktok

Facebook

Írásai