Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerüsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Lana V. Asol.

Lana V. Asol.

Szakmai zsűri

1989-ben születtem Budapesten, és később a tanulmányaimat is itt végeztem. A művészet mindig is közel állt hozzám, ezért ebbe az irányba is tanultam tovább.  

Gyermekkoromban, Édesanyám gyakran olvasott fel testvéreimnek és nekem különböző regényekből, ez, azóta is egy nagyon meghitt emlék maradt. De, ami ennél is fontosabb, ezzel megalapozta az olvasás iránti szeretetemet.  Az írás sokáig észrevétlenül kísérte az életem, annyira, hogy a történeteim nagy része csak a fejemben alakult és formálódott, de nem vetettem őket papírra. A történetalkotás megmaradt egy álomnak, amit a szekrény legfelső polcára tettem, az elérhetetlen vágyak közé.  

Az életem későbbi alakulása néha meglepő fordulatokat vett, néha pedig csodálatosan elrendezett volt, ami oda vezetett, hogy most feleség és két nagyszerű gyermek büszke édesanyja lehetek.  Ez utóbbi és egy nagyra becsült tanárom nyitotta fel a szememet, hogy az ember sokkal többre képes, mint amit feltételez magáról, ezért belevágtam és leírtam az első gondolatokat. Azután pedig elszaladt a történet fonala, és az írás mindennapi rutinná és szenvedéllyé vált.  

Mondták már, hogy álomvilágban élek, én pedig igyekszem, hogy ennek a világnak minden otthonos, zegzugos kis szegletét, megmutathassam majd!