Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Julia RedHood

Julia RedHood

Már 12 évesen is írtam, de első hosszabb terjedelmű írásom két évvel később született meg. Onnantól kezdve folyamatosan alkotok, talán a terhességem elején volt egy hosszabb kihagyásom. Igazság szerint egy szerelmi csalódás késztetett arra, hogy történetet írjak 14 évesen. Négy spirálfüzetnyi terjedelme volt, ami akkor nekem soknak számított. Tulajdonképpen terápia volt (bár ezt akkor nem tudtam), hogy sikerüljön feldolgoznom a csalódást. Most már vicces, így harminc felé, de akkor szükségem volt arra, hogy kiírjak magamból minden érzést.
Hat éve voltam ingyenes szerző, e-könyv formában jelentek meg a könyveim Google Play felületen. 2023 januárban döntöttem úgy, hogy magánkiadásban megjelentetem a regényeimet. Eddig három könyvem van nyomtatásban, illetve e-könyvben, az Ágenda kiadónál.
A munkásságomra jellemzőek, az LMBTQ karaktert mozgató, drámai jellegű írások, zsáner tekintetében a romantikus dráma, vagy családi drámák, néha megfűszerezve fantasy, misztikus elemekkel. 
Tagja vagyok egy írói társulás szerkesztőségének (Közösségi Írók Céhe-KIC). Pályázatokat írunk ki, évi két alkalommal. Zsűriként és szervezőként veszek részt a munkában. 
Elérhetőségeim:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100095019822022
Weboldalam:
https://juliaredhood.webnode.hu/
Youtube:
https://youtube.com/@juliaredhood6440

 


Ugrás az összes íróhoz