Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!

Péri Györgyi

Péri Györgyi

27 éves pedagógusi, irodalomtanári munkám „mellékterméke”, hogy írni kezdtem.

Írásaim úgymond szakmai ártalomként születtek a magam gyönyörűségére és megkönnyebbülésre némely nehezebb életszakaszomban.

Akkor még inkább verseket, rövidebb prózákat írtam.

Büszkeséggel töltött el, mikor a 7 torony Irodalmi Magazin oldalaira beválogatták néhány írásomat, vagy amikor a helyi Kézjegy antológia publikálta egy-két prózai alkotásom.

Ezeket a korábbi prózai írásokat már Minden Más címmel lehet megismerni, míg a verseket Főnixdalok címmel kerültek egy kötetbe.

Csupán 2020-ban indultam el a hosszabb prózák világába. Első regényem Aki hétszer született címmel jelent meg akkor, mely rákövetkező évben elnyerte a Dugonics András Irodalmi Díj jelöltje címet, a hatodik hellyel. 2021-ben már a negyedik helyezéssel közelítettem meg a dobogósokat.

2022 húsvétján Aki reménnyel indult címmel olvashatták az érdeklődők a regényem folytatását.
2023-ban egy ifjúsági regénnyel léptem a közönség elé, A fáserdei tábor rejtélye címmel, jelenleg a történelmi regényem 3 részén dolgozok.

Néhány hónapja már a POET.HU oldalán is megtalálhatnak a versrajongók.
Ezen felül még sci-fi-t, meseregényt, riportregényt is tervezek megjelentetni.

Több irodalmi esten szerepeltem már, néhány verssel megihlettem festőket, és mivel minden csodálatom a képzőművészeké, igyekszem minden kötetemhez illusztrátorokkal színesebbé és egyedibbé tenni. 

Írói oldal: https://peripenna.hu/
Könyveit magán kiadásban, saját maga adja ki.
 


Ugrás az összes íróhoz