Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerűsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!
Fő támogatóink Támogató magánszemélyek Támogató cégek Médiatámogatók

Fő támogatóink

Arany fokozat érem
Arany fokozatú támogatóink

Az Alko-soft Nonprofit Bt. társadalmi vállalkozás fő célkitűzése látássérült emberek info-kommunikációs akadálymentesítése, segédeszközök, magyarországi honosítása és forgalmazása. Ezen túl olyan kedvezményes, vagy ingyenes IT szolgáltatások nyújtása, mely segítségével egy látássérült ember könnyebben megállja a helyét az oktatási intézményekben, a munkahelyeken, vagy csak az otthoni mindennapokban.

Bővebben róla: Alko-soft Nonprofit Bt.

AEECCI - magyar nevén Afrikai - Kelet-Európai Kereskedelmi és Ipar Kamara. A Dél-Afrikai bejegyzésű non-profit cégnek a küldetése a kapcsolatépítés az afrikai és a volt szocialista országok között.

Bővebben róla: AEECCI

A HELMA kiadó a kortárs magyar szerzők műveinek ekönyv, hangoskönyv és esetlegesen nyomtatott könyv kiadását tűzte ki célul. A magyar könyvek támogatása mellett támogatja az első kötetes szerzők megjelenési lehetőségeit, valamint az ekönyv és hangoskönyv kultúra elterjedését magyarországon.

Bővebben róla: HELMA kiadó

Ezüst fokozat érem
Ezüst fokozatú támogatóink

architecture, design, innovation, technology

Bővebben róla: Weiss Trade

További támogatóink

Minőségi háztartási termékek és alkatrészek egy helyen. Kedvező ár, gyors kiszállítás és egyéb szolgáltatásokkal tesszük kedvezővé kínálatunkat.

Bővebben róla: Hausmeister Kft.