Barion Pixel

A magyar könyv is magyar termék

Új mozgalom a magyar szerzők magyar nyelven írt könyveinek népszerüsítésére.

Segítsd a törekvéseinket
Csatlakozz!
Fő támogatóink Támogató magánszemélyek Támogató cégek Médiatámogatók

Médiatámogatók

Hobby Rádió - a hang-adó

Műsorainkban kiemelt helyen szerepelnek kulturális, színházi hírek, ill. olyan zenei felvételek sugárzása, melyek más rádiókban ritkán, vagy egyáltalán nem hallhatóak. 
Kulturális tevékenységünk mellett fontosnak tartjuk a szociálisan hátrányos helyzetű emberek bemutatását és foglalkoztatását is, így önkéntes munkatársaink nagy része látás- és mozgássérült.
A hálózati kapcsolat lehetővé teszi más városokban (vagy akár külföldön) dolgozó tudósítóinknak, kollégáinknak, hogy híreiket, információikat, riportjaikat szinte azonnal (perceken belül) tudjuk továbbítani hallgatóinknak.
Műsorainkban igyekszünk hosszabb anyagokat is közölni a zene, kultura, közélet, művészet, oktatásügy, egészségügy, szociálisügy, szabadidő témakörben.

A műsor online hallgatásához indítsd el a lejátszót: 

Ugrás a(z): Hobby Rádió - a hang-adó weboldalára

Mex Rádió - A Kedvenc Rádióm!

Hallgasd online a Mex Rádiót, Magyarország legdinamikusabban fejlődő rádióját. Műsoraik politikamentesek, élő koncertközvetítésekkel, sztárinterjúkkal, tematikus műsorokkal, programfigyelővel, nyereményjátékokkal színesítik változatos zenei kínálatunkat. Az online rádiók közül ők készítették a legtöbb interjút, és a legtöbb együttműködő partnerrel is ők rendelkeznek a zenei világból. A legtöbb, mintegy 50 műsorvezetővel, és egyben a legtöbb élő műsorral rendelkező rádió Magyarországon, beleértve az FM rádiókat is.  
Mex Rádió szlogenje: "Politika mentesen, csak pozitív hírekkel!"  

Alakítsd Te a műsort!  
Szeretnéd a kedvencedet hallani? Üzennél valakinek? Itt bátran megteheted!

A műsor online hallgatásához indítsd el a lejátszót:

Ugrás a(z): Mex Rádió - A Kedvenc Rádióm! weboldalára

Dolcsevita

Az épp tízéves dolcsevita.hu elsősorban kulturális programajánló magazin, de foglalkozunk minden olyasmivel, ami a dolce vitába, az édes életbe belefér: utazással, gasztronómiával, szépséggel, egészséggel. A Facebook oldalunkra úgy tettük fel az oldalt, miszerint ez egy női magazin, ennek ellenére olvasóink többsége, 52%-a férfi, aminek természetesen nagyon örülünk, a kedvükért sport rovatot is indítottunk.

Weboldal: dolcsevita.hu
Facebook: https://www.facebook.com/dolcsevita.hu 
 

Ugrás a(z): Dolcsevita weboldalára